Profile
Contact
Projects
Studio 2
Studio 1
audionabewerking
Studio 1 bestaat uit een sfeervolle regieruimte met voldoende zitplaatsen en een ruime opnameruimte waar insprekers zich op hun gemak voelen.

Beide vertrekken zijn akoestisch aangepast, waardoor men na de mixage niet voor verrassingen komt te staan. Afluisteren kan op main en nearfield luidsprekers.

Als DAW is gekozen voor Nuendo 7, in combinatie met een Slate Raven MTI2 touchscreen, een Antelope Orion 32 kanaals AD/DA converter en Mytek DA monitoring. 
Er is trouwens niet alleen moderne digitale, maar ook de nodige state-of-the-art analoge randapparatuur voorhanden. Alle componenten zijn met zorg geselecteerd en helpen om het eindproduct naar een hoger niveau te tillen. Naast een uitgekiende techniek is een paar ervaren oren natuurlijk ook niet onbelangrijk...

Het is uiteraard mogelijk om vanuit AVID of Final Cut Pro een OMF of AAF te importeren. Export kan plaatsvinden in elk gewenst formaat en volgens elke audionorm, waaronder natuurlijk ook R128.

Videoweergave vindt plaats in de vorm van een Quicktime movie op een 40” LCD monitor. Ook de spreekcel beschikt over afkijk met tijdcode in beeld.

© The Sound Post 2016
Studio The Sound Post
Dorpsweg 39
3738 CA Maartensdijk
Studio The Post House
Burg. van Hellenberg Hubarlaan 8
1217 LK Hilversum